ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανακοίνωση της Δράσης Πολιτών για την προσχώρησή της

 Η ανταπόκριση των γυναικών, στο κάλεσμα συστράτευσης που απευθύνει η  Δράση Πολιτών ,  είναι εντυπωσιακή και συγκινητική . Ο γυναικείος πληθυσμός του Δήμου αποδέχεται το πολιτικό μήνυμα της Παράταξης και εμπιστεύεται τον κ. Στέλιο Ροντούλη.

Έτσι , από σήμερα και η κ. Χριστίνα Ευαγγέλου εντάσσεται στη Δράση Πολιτών, όντας έτοιμη και αποφασισμένη να δώσει μαζί μας έναν έντιμο αγώνα προσφοράς για το καλό του τόπου μας.

Στο πλαίσιο αυτό , ο επικεφαλής της Παράταξης,  κ. Στέλιος Ροντούλης,  έκανε την παρακάτω δήλωση : ” Η προσχώρηση της Χριστίνας με χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι μια νέα μητέρα που μεγαλώνει με καθημερινό μόχθο  τα παιδιά της στον Τύρναβο και θέλει τα παιδιά αυτά ,όπως και τα παιδιά όλων μας , να έχουν ένα μέλλον στον τόπο τους , χωρίς να χρειαστεί να φύγουν αλλού για βιοποριστικούς λόγους. Θέλει να αγωνιστεί μαζί μας , για να δει τον στόχο της να πραγματώνεται ,  και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα , καθώς  είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικού ήθους και αδαμάντινου  χαρακτήρα.Την καλωσορίζουμε , με την υπόσχεση ότι η  κοινή προσπάθεια για την αναγέννηση του Δήμου θα φέρει πλούσια αποτελέσματα ,  που θα συγκρατούν τον Τυρναβίτη στο τόπο του “.

Σύντομη δήλωση έγινε και από την κ. Χριστίνα Ευαγγέλου: ” Η συμμετοχή  μιας μητέρας στην εκλογική διαδικασία δεν είναι εύκολη υπόθεση.Αποδέχτηκα όμως την πρόταση του κ. Ροντούλη,  καθώς όλοι μας , ο καθένας από το δικό του μετερίζι,  πρέπει να παλέψουμε για έναν καλύτερο Τύρναβο , για έναν Τύρναβο αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών μας. Εμπιστεύομαι την δημιουργική μαχητικότητα και την πολιτική εμπειρία του κ. Ροντούλη,  για να αλλάξει ο τόπος μας προς το καλύτερο , και καλώ τους συμπολίτες να στηρίξουν τη Δράση Πολιτών,  αναλογιζόμενοι ότι αξίζει να δοθεί στις οικογένειές μας η ευκαιρία ενός καλύτερου μέλλοντος “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ