ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ: ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Με σύνθημα “ήλθε η ώρα των νέων ανθρώπων” ο γνωστός φυσικοθεραπευτής Χριστόφορος Κατσαρός κατέρχεται στην εκλογική μάχη στο συνδυασμό Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του Γιάννη Κόκουρα έτοιμος να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις σε μία συνολική προσπάθεια αλλαγής και ανάπτυξης του δήμου Τυρνάβου.

Οπως ο ίδιος αναφέρει: “Κάθε γωνιά, κάθε δρόμος και πλατεία, κάθε γειτονιά και κάθε χωριό αυτού εδώ του δήμου αν μπορούσε να μας μιλήσει θα μας ζητούσε ένα μόνο πράγμα. Θα μας ζητούσε κάτι που θα έφερνε τη λύση σε πολλά από τα προβλήματα του Δήμου Τυρνάβου. Θα μας ζητούσε ανανέωση.

Ήρθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη το παλιό και το απρόσωπο, υποστηρίζει ο κ. Κατσαρός επισημαίνοντας ότι ήρθε η ώρα να σκύψουμε το κεφάλι πάνω από τα προβλήματα των ανθρώπων μας. Για να πάψει ο Δήμος να υπάρχει μόνο και μόνο στους λογαριασμούς ως υποχρέωση των δημοτών και ως εισπρακτικός μηχανισμός”.

Και καταλήγει λέγοντας: “Ηλθε η ώρα να πιάσουμε τους δημότες μας από το χέρι και να πάμε το Δήμο μας μπροστά. Με πρόγραμμα, με όραμα, με φροντίδα. Να πάρουμε του δημότες από το χέρι”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Χριστόφορος Κατσαρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως φυσικοθεραπευτής. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Γιός του Παύλου Κατσαρού κτηνοτρόφου και της Ευαγγελίας. Από μικρός βίωσε τι σημαίνει να μεγαλώνεις σε αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια και να ζεις με τους προβληματισμούς της. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου και συνέχισε της σπουδές του στην Θεσσαλονίκη στην σχολή Φυσικοθεραπείας.

Δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο του ως μέλος του τοπικού και του πανελλήνιου συλλόγου φυσικοθεραπευτών.

Η θέληση και η διάθεση για προσφορά, παράλληλα με τις γνώσεις και την εμπειρία, του έδωσαν την ώθηση να συμμετάσχει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ