ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Λάρισας η έκθεση με τα έργα των μαθητών/τριων του σχολείου στο μάθημα της Τεχνολογίας.

Την έκθεση των έργων είδαν οι μαθητές της 6ης Τάξης των Δημοτικών Σχολείων (5ο,10ο, 36ο,39ο ) που θα φοιτήσουν στο νέο σχολικό έτος στο Σχολείο. Στον χώρο του σχολείο εκτίθενται και τα έργα των μαθητών / τριων που έχουν γίνει κατά την διάρκεια του σχολικού έτους υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας καλλιτεχνικών  κ. Μαρίας Αντωνίου.

Η έκθεση θα συνεχιστεί και στις 30/5 και ώρα 10.00π.μ έως 13.00μ.μ για το κοινό (γονείς, μαθητές, φορείς) που επιθυμούν να δούν τα έργα.

Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των Τεχνολόγων καθηγητών του σχολείου (Χρήστου Παλάτος, Αλεξίας Τζέλλα) έχουν κατασκευάσει πολύ ενδιαφέροντα έργα που ανήκουν στις 4 τεχνολογικές ενότητες: Εργαλεία και Μηχανές , Ενέργεια και Ισχύς, Μεταφορές και Επικοινωνίες και Γεωργική Τεχνολογία για τους μαθητές/τριες της Α τάξης, ενώ για τους μαθητές /τριες της Β τάξης αξιόλογες μακέτες Βιομηχανιών που ανήκουν στους 3 τομείς παραγωγής: πρωτογενής τομέας, δευτερογενής τομέας και τριτογενής τομέας όπως εργοστάσιο FERRARI, ADIDAS κ. ά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ