ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ

Πνιγμένος στις αγκαλιές φίλων της «Συμπαράταξης», συνεργατών και υποψηφίων ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης έκανε δηλώσεις μέσα σε πανηγυρικό κλίμα λίγο μετά την επανεκλογή του για το δημαρχιακό θώκο της Λάρισας.

Φτάνοντας πεζός από το δημαρχείο και εμφανώς συγκινημένος αντάλλαξε θερμή αγκαλιά με τη σύζυγό του, ενώ λίγο αργότερα έκανε λόγο για μια περήφανη νίκη και μια πεντακάθαρη εντολή για συνέχιση του έργου του.

«Ήταν μια περήφανη νίκη της “Συμπαράταξης” και της πόλης, καθώς η εντολή που πήραμε ήταν πεντακάθαρη, αφού μας αναγνωρίστηκε η ευθύνη, η σοβαρότητα, η ανιδιοτέλεια και το έργο που συντελέστηκε στην πόλη», τόνισε εν μέσω συνθημάτων και χειροκροτημάτων ο Απ. Καλογιάννης, επαναλαμβάνοντας πως «η ενότητα της πόλης είναι πάνω από όλα και από όλους».

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Λαρισαίων», συνέχισε, ευχαριστώντας τους πολίτες, τους συνεργάτες αλλά και όλους τους υποψηφίους για τη στήριξή τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη συνεργασιών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο, ενώ η απλή αναλογική θέλει συνθέσεις, γι’αυτό καλώ να επουλώσουμε τα τραύματα της προεκλογικής περιόδου και όλες οι παρατάξεις να μπολιάσουν το πρόγραμμά μας για να γίνει η Λάρισα πόλος ανάπτυξης», ανέφερε.

«Οι πολίτες ψήφισαν με ωριμότητα και σοφία και είμαι έτοιμος ως δήμαρχος όλων των Λαρισαίων να συνεργαστώ για το καλό της πόλης έχοντας ως προτεραιότητα τη συνέχιση του έργου μας», έκλεισε την ομιλία του ο Απ. Καλογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ