Η ΒΡΟΧΗ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Λίγοι και καλοί στην απεργιακή συγκέντρωση του Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, με τους απεργούς να αψηφούν τη βροχόπτωση πραγματοποιώντας τελικά την κινητοποίησή τους στην πλατεία Ταχυδρομείου.

«Λέμε όχι στην καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Λέμε ναι στο δικαίωμά μας στην απεργία», ήταν το μήνυμα που μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Μ. Τζιατζιά και τον πρόεδρου του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Θ. Καραγώγο που μίλησαν στους ελάχιστους συγκεντρωμένους.

“Καλούμαστε να κόψουμε το βήχα και τη φόρα που πήρε η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Το δικαίωμα της απεργίας αποτελεί το ύστατο όπλο των εργαζομένων και οφείλουμε να το υπερασπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το δικαίωμα όλων στη δημόσια ασφάλιση είναι αναφαίρετο και αγωνιζόμαστε για να μην φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή για ψήφιση νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης», τόνισαν οι ομιλητές.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ