ΜΟΝΟ ΤΟ DNA ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΓΥΡΤΩΝΗΣ

Τελικά ούτε η φόρμα με το ραμμένο όνομα μπόρεσαν να λύσουν το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του ατόμου στο οποίο ανήκουν τα οστά και το κρανίο που βρέθηκαν στο φράγμα της Γυρτώνης κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού του φράγματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει αγνοούμενος με το όνομα που είναι ραμμένο στη φόρμα και ως εκ τούτου τη λύση στο θρίλερ θα δώσουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που αναμένονται σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει στη γυναίκα που αγνοείται από τις Απόκριες όταν έφυγε από το σπίτι της στη Λάρισα, ενώ δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν ο σκελετός ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα, αφού λείπουν τα οστά της λεκάνης που θα μπορούσαν να δώσουν τη συγκεκριμένη απάντηση.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ