ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Με μια λιτή ανακοίνωση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας το υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως έγινε δεκτή η παραίτηση του Κ. Πατέρα από τη διοίκηση του Γ.Ν. Καρδίτσας.

«Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας», αναφέρεται στην ολιγόλογη ανακοίνωση, η οποία για ευνόητους λόγους δεν μπαίνει καν στον κόπο να εξηγήσει τα αίτια που οδήγησαν στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Έμεινε με τον… καημό τελικά ο εκ Τρικάλων καταγόμενος πολιτευτής της ΝΔ, καθώς τον Ιούνιο του 2016 και σύμφωνα με επίσημη δήλωση της (τότε) εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μ. Παπαδοπούλου επιζητώντας ανάλογη θέση ως πολιτευτής των ΑΝΕΛ κατέληξε να αποχωρήσει από το κόμμα του Π. Καμμένου, αφού δεν «αξιοποιήθηκε» αναλόγως.

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα», σημείωνε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που ανασύραμε.

Άγνωστο πάντως το τι μεσολάβησε μέχρι την «παραίτηση», καθώς μόλις το περασμένο Σάββατο ο νέος διοικητής με τα χαμόγελα να περισσεύουν είχε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και τον υφυπουργό Αγροτικής Πολιτικής  Κώστα Σκρέκα που έσπευσαν από τους πρώτους να τον συγχαρούν σημειώνοντας μάλιστα το εξαιρετικό της επιλογής και την ανάγκη συνεργασίας μαζί του.

«Ο Πατέρας έμεινε με τον καημό και το πανελλήνιο έμεινε «κάγκελο» με την επιλογή του», σχολίασε «γαλάζιος» Λαρισαίος την ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε εξέλιξη!

Το λες και δεν γνωρίζει η δεξιά (τους) τι ποιεί η δεξιότερά τους…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ