ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Η ΖΑΒΟΡΔΑ

Το Λαογραφικό μουσείο η “Ζάβορδα” θα πραγματοποιήσει εκδρομή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Ιερά μονή του Αγίου Γεωργίου Καραισκάκη στο Μαυρομάτι Καρδίτσας.Στη συνέχεια στην πλατεία του χωριού θα επισκεφτούν το άγαλμα του ήρωα και το Λαογραφικό μουσείο της γενέτειράς του.

Η εκδρομή θα ολοκληρωθεί με περιήγηση στην πόλη των Τρικάλων και τον Πύργο των Ξωτικών. Το πούλμαν  θα ξεκινήσει στις 10 πμ από τον Αμπελώνα, θα πάρει εκδρομείς από τη Γιάννουλη και τις  εργατικές της και στη συνέχεια στις 11 πμ από την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνα.

Γίνονται δεκτοί όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν.τηλ επικοινωνίας 2410 232724 -2410 536102-6974 960390 whats up.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ