«ΜΠΟΝΑΜΑΣ» ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με το γάντι «άδειασε» τους «γαλάζιους» βουλευτές ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, που λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και σε… εορταστικό κλίμα φρόντισε να παρουσιάσει στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης το “βάλτωμα” του έργου που αφορά στον δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες ανακοινώσεις!

«Πρέπει όλοι να έχουμε κοινή γραμμή. Δεν έχουν θέση οι πολιτικαντισμοί εις βάρος των ανθρώπων που καθημερινά χρησιμοποιούν το δρόμο» τόνισε ο Περιφερειάρχης, που δίχως να αφήσει περιθώρια για παρερμηνείες επέμεινε σε άμεση συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή, στις αρμοδιότητες του οποίου εντάσσεται το έργο, προτείνοντας παράλληλα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών να ολοκληρώσουν τη μελέτη στο στάδιο που βρίσκεται σήμερα και να δοθεί στην Περιφέρεια η εκχώρηση, το δικαίωμα και η απαραίτητη χρηματοδότηση να δημοπρατήσει σε παράλληλο χρόνο τις υποστηρικτικές εργασίες της μελέτης, ώστε να ωριμάσει το έργο και να προχωρήσουν οι διαδικασίες ένταξης σε χρηματοδοτικό εργαλείο για την κατασκευή του.

Δεν κρυβόταν πάντως η αμηχανία των κυβερνητικών βουλευτών, που σε μια ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης σύσκεψη μάλλον βρέθηκαν προ δυσάρεστης εκπλήξεως, ενώ η ρήση Αγοραστού πως «ο δρόμος Λάρισα- Φάρσαλα είναι ένα έργο στο οποίο δεν πρέπει να διεισδύουν οι διαπιστώσεις ότι καθημερινά υιοθετούνται οι παλαιότερες και χειρότερες μεθοδεύσεις του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Να έχουν στο μυαλό τους κάποιοι, πως ό,τι χρειάζεται ψέμα για να διατηρηθεί, είναι καταδικασμένο», προφανώς και χάλασε τις γιορτές ορισμένων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ