ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΝΤΑΟΥΝΤΑ – ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ

Μακραίνει ο κατάλογος των αποχωρήσεων για τους «βυσσινί» που συνεχίζουν όπως όλα δείχνουν τις… εκκαθαρίσεις ενόψει και των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Η μέτρια εμφάνιση και η ήττα στην Ξάνθη φαίνεται πως δρομολογεί εξελίξεις ακόμη και για θεωρούμενους βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες την πόρτα της εξόδου βλέπει ο Σέρβος αμυντικός Νίκολα Στάνκοβιτς αλλά και επιθετικός που ήρθε ως πολλά υποσχόμενος δίχως τελικά να καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Αμπιόλα Ντάουντα, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στο σκοράρισμα για την ΑΕΛ, ενώ όπως όλα δείχνουν τα νικητήρια τέρματα που σημείωσε στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Βόλο έδωσαν απλά «παράταση» στην όποια απόφαση για λύση του συμβολαίου του.

Προς το παρόν η προσθήκη του Θανάση Παπάζογλου αποτελεί την απάντηση της ΠΑΕ στο ερώτημα για τη θέση του σέντερ φορ, ενώ άγνωστο παραμένει αν ο Νιγηριανός πάρει μια ακόμη ευκαιρία ή ακολουθήσει τον δρόμο συναδέλφων του (Φιλίποβιτς, Ζίφκοβιτς, Γιάκος, Χοτζάλι κλπ.) που αποχώρησαν από την ομάδα.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ