Κατάληψη στη ΔΟΥ Τυρνάβου
Λουκέτο στις εισόδους της ΔΟΥ Τυρνάβου έβαλαν πριν από λίγη ώρα κάτοικοι του δήμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημοτικού συμβουλίου για νέο γύρο κινητοποιήσεων με στόχο να παραμείνει η υπηρεσία σε λειτουργία.
Οι συγκεντρωθέντες ξεκαθάρισαν ότι θα παραμείνουν στην είσοδο της ΔΟΥ όσο χρειαστεί με στόχο να μη φύγουν από τον Τύρναβο οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το αρχείο της υπηρεσίας και για μια ακόμη φορά κάλεσαν την ηγεσία του υπουργείου να αναθεωρήσει την απόφασή της.
Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το υπουργείο έδωσε 8ημερη παράταση στη λειτουργία της υπηρεσίας στον Τύρναβο.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.





















