ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Γιγάντιο πανό στην πρόσοψη του δημαρχείου

Δυναμικό συλλαλητήριο κατά της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για τις βάσεις πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα και τη συμμετοχή οργανώσεων, σωματείων και φορέων της πόλης.

«Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια σε μια συμφωνία που μετατρέπει σε ορμητήριο πολέμου την πόλη και τη Θεσσαλία με τη δημιουργία νατοϊκών βάσεων στη Λάρισα, το Στεφανοβίκειο κ.α.», τόνισε μεταξύ άλλων στην κεντρική της ομιλία η πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας Δ. Παπαστεργίου, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωπος των φοιτητών, του ΕΚΛ, της ΕΟΑΣΝΛ και της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ).

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη την πύλη του ΑΤΑ όπου και παραδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

… ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΟΠΑΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Εξάλλου μπορεί το ψήφισμα της ΛΑΣΥ ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις να μην πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, ωστόσο το μήνυμα στάλθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς το πρωί της Πέμπτης μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προχώρησαν σε δυναμική παρέμβαση κρεμώντας ένα γιγάντιο πανό στην πρόσοψη του δημαρχείου.

«Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύουμε την αντιδραστική απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, με την οποία βάζει πλάτη στη μετατροπή της πόλης σε νατοϊκό ορμητήριο», τόνισαν οι συγκεντρωμένοι, που μοίρασαν έντυπο υλικό στους περαστικούς προπαγανδίζοντας παράλληλα και το απογευματινό συλλαλητήριο.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ