ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δυναμική ήταν η παρουσία εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και των φορέων του νομού Λάρισας σήμερα Κυριακή στο μπλόκο των αγροτών του Τυρνάβου ενώ το παρόν έδωσε και ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλη. Βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι των φορέων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των αγροτών του μπλόκου και με την παρουσία τους έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση

για να δώσει λύσεις στα δίκαια αιτήματα γεωργών και κτηνοτρόφων.
Στη σημερινή συγκέντρωση που ολοκληρώθηκε με συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Λάρισας  – Κοζάνης ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση για την παρουσία τους, τόνισε ότι ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας επιβίωσης επισημαίνοντας ότι θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα που συσσωρεύονται.

Παράλληλα ο κ. Τσικριτσής καυτηρίασε την απουσία των βουλευτών της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλου και Χρ. Κέλλα, επισημαίνοντας ότι όσο ήταν στην αντιπολίτευση έστελναν μηνύματα συμπαράστασης επισκεπτόμενοι καζάνια και κτήματα με ροδάκινα, ενώ τώρα λάμπουν δια της απουσίας τους.

Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τυρνάβου Γιάννης Σκόκας τονίζοντας την ανάγκη κοινών αγώνων αγροτών και εργατών.

Με αφορμή τη σημερινή ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα για συμπαράσταση οι αγρότες του μπλόκου εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:

Οι αγρότες του Μπλόκου στον Τυρνάβο χαιρετίζουμε όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αλλά και τον κύριο Γ. Λαμπρούλη που ήταν ο μοναδικός βουλευτής του Νομού Λάρισας που παρευρέθηκε.

Είναι η ισχυρότερη απάντηση η παρουσία όλων των φορέων σήμερα απέναντι στον κοινωνικό αυτοματισμό που επιχειρούν εις βάρος μας τις τελευταίες μέρες. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αγώνας μας στο δρόμο γίνεται με βάση τα δίκαια αιτήματα μας, αιτήματα που αποδέχεται όλη η κοινωνία όπως φάνηκε καθαρά σήμερα. Αναμένουμε αύριο απάντηση εμείς και οι συνάδελφοι μας που είμαστε στο δρόμο του αγώνα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να έλθουμε στο τραπέζι του διαλόγου με βάση τα δίκαια αιτήματα μας. Σαν μπλόκο στον Τύρναβο επίσης αύριο ζητούμε συνάντηση και με το Υπουργείο Ανάπτυξης για το θέμα του αγνού παραδοσιακού τσίπουρου που παράγουμε εμείς οι αμπελουργοί που παράνομα και καταχρηστικά μας κλέβουν για να εξυπηρετήσουν τους μεγαλοποτοποιούς. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που είμαστε στο δρόμο του αγώνα την Δευτέρα στις 7.30 στο χώρο του μπλόκου ώστε να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις που μας αφορούν”.

Όλοι οι φορείς που στηρίζουν των αγώνα των αγροτών του Τυρνάβου αναλυτικά.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΚΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με τους αντιδημάρχους Γ. Γκάτσο και Χρ. Μάμμο,

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με την πρόεδρο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ”Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” με τον επικεφαλής Σάμερ Αμάρι

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με εκπρόσωπο τον Μ. Κατσικαβέλα,

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με τον επικεφαλής Τ. Τσιαπλέ,

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ με τον επικεφαλής Π. Κρίκη,

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με τον επικεφαλής Στ. Χατζηκράχτη,

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ Γ. Τσανάκας,

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ με τον πρόεδρο Γ. Σκόκα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με τον πρόεδρο Κ. Πετμεζά και συμβούλους,

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ FRUIT

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ