Διακοπές κυκλοφορίας στη Λάρισα

Σύμφωνα με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Λάρισας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος:

– Στην οδό 28ης Οκτωβρίου 32 και συγκεκριμένα στο τμήμα της που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Κοραή και Μανδηλαρά στις 2 Οκτωβρίου από 6.30 έως 8.30 μ.μ., λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών 23ης Οκτωβρίου – Νικηταρά.

– Στην οδό Ηλιοδώρου 6 στις 2 Οκτωβρίου από 6.30 – 8.30 μ.μ. λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Μ. Αλεξάνδρου – Μανδηλαρά – Ανθ. Γαζή – Ηρ. Πολυτεχνείου.

– Στην οδό Ολύμπου και συγκεκριμένα στο τμήμα της που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Βύρωνος στις 2 Οκτωβρίου από 4.30 έως 6.30 μ.μ. λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Αμαλίας – 31ης Αυγούστου – Γεωργιάδου.

– Στην οδό Τ. Βελησσαρίου και συγκεκριμένα στο τμήμα της που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Παπακυριαζή και Αθ. Διάκου στις 4 Οκτωβρίου από 4.30 – 8 μ.μ. λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Καραθάνου – Θέτιδος – Κύπρου.

– Στην οδό Χατζημιχάλη και συγκεκριμένα στο τμήμα της που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Νικολοπούλου και Καναβατζόγλου στις 4 Οκτωβρίου από 4.30 – 6.30 μ.μ. λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Ιωαννίνων – Αναστασοπούλου – Αργυρακούλη – Χατζημιχάλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ