ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠ’ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΘ

Σταματάει και το πρωτάθλημα της Basket League 

Τέλος στο «σενάριο» που ήθελε την πραγματοποίηση αγώνων χωρίς θεατές έδωσε η ΕΣΚΑΘ, που σε συνεδρίασής της αποφάσισε την αναβολή επ’ αόριστον όλων των πρωταθλημάτων, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κοροναϊού.

Εν τω μεταξύ σταματάει το μπάσκετ στην Ελλάδα μέχρι νεοτέρας, αφού ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε επίσημα πως η BAsket League κατεβάζει… ρολά για προληπτικού λόγους δημόσιας υγείας, που έχουν να κάνουν με την έξαρση του κορονοϊού.

Μία ημέρα αφότου υπήρξε ενημέρωση πως η 21η αγωνιστική της Basket League θα διεξαχθεί κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15/3), ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως τελικά θα προχωρήσει στην απ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

“Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας που ελήφθη ομόφωνα σήμερα (12/3), η διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής της EΚΟ Basket League που είχε ορισθεί για τις 14 και την 15 Μαρτίου 2020 αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της εξάπλωσης του κορονοϊού και θα συνεδριάσει για να λάβει απόφαση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ