Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Αμεση ήταν η αντίδραση του πρώην δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση στις σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Γ. Κόκουρα για το έργο ύψους 600.000 € στο αθλητικό κέντρο του Αμπελώνα. Ο κ. Σαρχώσης που έδειξε αποφασισμένος να υπερασπιστεί το έργο της δικής του δημοτικής αρχής, αλλά και το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

Θεωρώ το λιγότερο ατυχή τη δήλωση του κ. Κόκουρα για το έργο στο αθλητικό κέντρο του Αμπελώνα, το οποίο προετοίμασε η προηγούμενη δημοτική αρχή και το ενέταξε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”. Μάλιστα ήταν ένα έργο που δημοσιοποιήσαμε με κάθε τρόπο και το είχαμε συμπεριλάβει τόσο στο πρόγραμμα της ΣΥΝ Πολιτείας, όσο και στο φάκελο με τα έργα που παραδώσαμε στη σημερινή δημοτική αρχή στις 26 Αυγούστου.

Με προσπάθειες ακύρωσης του έργου της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αλλά και του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν υπηρετείται η λογική της συνέχειας στην αυτοδιοίκηση. Με ενέργειες όπως αυτή που θέλουν να σβήσουν το αποτύπωμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής ακυρώνεται στην πράξη η θεσμική μνήμη, η θέληση και η κοινή προσπάθεια να πάει ο τόπος μας μπροστά, και να ξεφύγει η τοπική αυτοδιοίκηση από παρωχημένες αντιλήψεις.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τον οποίο ευχαριστεί ο νυν δήμαρχος ποιος ξέρει για ποιο λόγο, δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο έργο, ούτε και με τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” από τη δική μας δημοτική αρχή.

ΥΓ: Αλήθεια μπορεί να μας πει ο κ. Θεοδωρικάκος ισχύει ή δεν ισχύει το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”, ή μήπως ως άλλος “καπουτσίνος” μοναχός βαφτίζει το κρέας ψάρι κατά το δοκούν;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ