ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΣΚΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα διάγγελμα του πρωθυπουργού ο οποίος στην εισήγησή του τόνισε ότι από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου θα υπάρξει απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας σε όλη την επικράτεια.

Η απόφαση όπως τόνισε οφείλεται στην προσπάθεια διαφύλαξης του δημόσιου καλού.

Από αύριο το πρωί, στο δρόμο θα μπορούν να βρίσκονται μόνον όσοι κινούνται προς και από την εργασία τους. Αν κατευθύνονται για να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα.

Αν επισκέπτονται γιατρό ή πρόσωπο το οποίο χρειάζεται φροντίδα. Και, όσοι ασκούνται ατομικά ή ανά δύο ή συνοδεύουν το κατοικίδιό τους.

Τέλος, επιτρέπεται η εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, όσων βρίσκονται σε αστικά κέντρα,  υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ για κάθε παράβαση ενώ τον έλεγχο της εφαρμογής του μέτρου αναλαμβάνουν η Ελληνική Αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία, το Λιμενικό και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Αναμένεται εξειδίκευση των μέτρων από τους συναρμόδιους υπουργούς.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ