ΛΑΡΙΣΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ

Την επέμβαση της αστυνομίας για να τηρηθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό ζήτησε ο δήμαρχος Τυρνάβου

Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από τα υποκαταστήματα των τραπεζών και των ΕΛΤ και σήμερα τελευταία ημέρα του Μαρτίου, όπου χιλιάδες πολίτες κυρίως συνταξιούχοι συνωστίζονται σε ουρές στις οποίες δεν τηρούνται κανένα από τα μέτρα πρόληψης και παρεμπόδισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού που ισχύουν και στη χώρα μας.

Δυστυχώς οι εικόνες θυμίζουν άλλες εποχές τότε που η πανδημία δεν απειλούσε την ανθρωπότητα με τους ηλικιωμένους κυρίως να μην υπολογίζουν κανέναν και τίποτα και να περιμένουν στις ουρές για να εξυπηρετηθούν από τα γκισέ των τραπεζών εισπράττοντας τη σύνταξή τους.

Και μπορεί πράγματι κάποιοι από αυτούς να έχουν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα της σύνταξης, αλλά οι περισσότεροι είναι βέβαιο ότι μπορούν να περιμένουν κάποιες λίγες μέρες για να εξυπηρετηθούν.

Το θέαμα που κυριαρχεί στον Τύρναβο με συνταξιούχους και ρομά να συνωστίζονται έξω από τις τράπεζες και το υποκατάστημα του ΕΛΤΑ χωρίς να τηρούν τα μέτρα ανάγκασε το δήμαρχο να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Τυρνάβου ζητώντας την παρέμβαση ώστε να τηρούνται τουλάχιστον τα μέτρα για να μην βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις αναφορικά με την εμφάνιση και εξάπλωση του ιού στην περιοχή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ