ΤΟ ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα με υγεία, σε μια πρωτόγνωρη βέβαια και ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας εξ αιτίας του φονικού ιού που πλήττει την χώρα.

Μια υγειονομική και οικονομική κρίση που βρήκε τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο σε κάκιστη κατάσταση με πάρα πολλά προβλήματα να παλεύει απροστάτευτος για την επιβίωση του εξ αιτίας όλων των κυβερνητικών πολιτικών που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ανέλαβαν στο έπακρο την ατομική τους ευθύνη ,την συλλογική ευθύνη όμως για την προστασία και την βοήθεια του πρωτογενή τομέα δεν την ανέλαβε η κυβέρνηση και το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης διότι δεν υπάρχουν πουθενά ουσιαστικά μέτρα στήριξης και προστασίας για την συντριπτική πλειοψηφία αγροτών και κτηνοτρόφων.

Ενας πρωτογενής τομέας που καλείται άμεσα κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας ,δυστυχώς όμως παλεύει μόνος του κόντρα σε μεγαλέμπορους, μεσάζοντες και κυβερνητικές επιλογές. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους καλές παραγωγές και να μην έχουμε άλλες καταστροφές φέτος.

Να είμαστε όλοι υγιείς να παράγουμε και να συνεχίσουμε μαζί να αντιστεκόμαστε και να διεκδικούμε.

Καλή Ανάσταση για όλους μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ