ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΝΩ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ευχάριστες ειδήσεις για το μεγαλύτερο τμήμα των κατοίκων της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, αλλά και για τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών της Θεσσαλίας περιελάμβανε η σημερινή εισήγηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης ανακοίνωσε μείωση της έκτασης της περιοχής καραντίνας στη Νέα Σμύρνη και επαναλειτουργία των λαϊκών.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς από αύριο θα παραμείνει σε καραντίνα μία μόνο μικρή περιοχή της Νέας Σμύρνης στην περιοχή μεταξύ της οδού Καραμανλή και της 110 Π.Μ., που οριοθετείται από τις οδούς Πλάτωνος, Δημοκρατίας, Γοργία, Δημοσθένους, Βοιωτίας, Αντιγόνης, Θεμιστοκλέους και Πλάτωνος. Η καραντίνα και σε αυτή την περιοχή θα μείνει μέχρι και τις 30 Απριλίου για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Οσο για τις λαϊκές αγορές όπως τόνισε ύστερα από επαφές και συζητήσεις με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, αυτές θα επαναλειτουργήσουν από το Σάββατο 25 Απριλίου με όλα τα μέτρα που ισχύουν για τις λαϊκές σε όλη τη χώρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ