Image Not Found

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Ενα τριήμερο κοσμοπλημμύρας αναμένεται να ζήσουν από την Παρασκευή τα παράλια του νομού Λάρισας λόγω του καύσωνα που θα κυριαρχήσει στην ηπειρωτική χώρα αλλά και λόγω της αργίας του Αγίου Αχιλλίου. Αλλωστε τα πρώτα μηνύματα τα έστειλαν οι Λαρισαίοι την προηγούμενη Κυριακή όταν έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στις παραλίες.

TAFEKHS

Οι Λαρισαίοι, εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα και τις υψηλές θερμοκρασίες και έσπευσαν για παιχνίδια με τη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ δεν έλειψαν οι πιο τολμηροί που έκαναν τις πρώτες βουτιές, με τους περισσότερους να χαίρονται την ηλιοθεραπεία τους, ενώ τα κλειστά καταστήματα και οι στοιβαγμένες ξαπλώστρες λόγω κορωνοϊού δεν περνούσαν απαρατήρητες.

PANTELIDIS

Οπως είναι φυσικό η μαζική έξοδος των Λαρισαίων για το τριήμερο προβληματίζει τις αρχές και οι επιστήμονες συνιστούν αποφυγή του συνωστισμού, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, και τήρηση όλων των κανόνων για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

 

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα