YACHT ΑΠΟ  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ EPSILON

Περιλαμβάνει Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Σκαφών που είναι Υποχρεωτική

Η απόδραση στη θάλασσα αποτελεί έναν από τους πιο συναρπαστικούς τρόπους διασκέδασης και αναψυχής. Πόσο μάλλον όταν διαθέτεις το δικό σου σκάφος αναψυχής ανεξαρτήτως είδους και κόστους. Όπως συμβαίνει και στα οχήματα, η ασφάλιση των ιδιωτικών & επαγγελματικών σκαφών είναι υποχρεωτική από τον Νόμο,

(σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4256/14 όλα τα Ιδιωτικά και Επαγγελματικά σκάφη χωρητικότητας μικρότερης των 300 gt.)  σε σχέση με την Αστική Ευθύνη των ιδιοκτητών/χειριστών τους, ως συνέπεια πρόσκρουσης, σύγκρουσης, ναυαγίου ή άλλης αιτίας, όσον αφορά:

  • θάνατο/σωματικές βλάβες επιβαινόντων & τρίτων, μέχρι 50.000€ ανά επιβάτη και μέχρι 500.000€ ανά περιστατικό,
  • υλικές ζημιές επιβαινόντων ή τρίτων, μέχρι 150.000€ ανά περιστατικό,
  • πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης, με ελάχιστο όριο 150.000€ ανά περιστατικό.

Στην υποχρέωση ασφάλισης σκάφους εμπίπτουν μηχανοκίνητα/ταχύπλοα, φουσκωτά, ιστιοφόρα, jet ski κ.α., ενώ εξαιρούνται λίγες περιπτώσεις, όπως ταχύπλοα με εξωλέμβια μηχανή ιπποδύναμης κάτω των 30 ΗP και φουσκωτά με εξωλέμβια μηχανή ιπποδύναμης κάτω των 15 ΗP.

Σε περίπτωση ατυχημάτων ή ελέγχου από το Λιμενικό, όπου το σκάφος βρίσκεται ανασφάλιστο επιβάλλονται κυρώσεις στον ιδιοκτήτη. Επίσης, θα πρέπει ο χειριστής του σκάφους να κατέχει την κατάλληλη άδεια (πλόων), βάσει του τύπου του σκάφους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κάθε τύπου σκαφών και άλλων πλωτών μέσων, μηχανοκίνητων ή όχι, ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης, όπως: φουσκωτών, ταχύπλοων, ιδιωτικών ιστιοπλοϊκών, jet ski, σκαφών που χρησιμοποιούνται για έλξη σκιέρ, αλεξίπτωτου, κτλ., όπου ο ασφαλισμένος θα πρέπει να δηλώσει τυχόν χρήση του σκάφους του για θαλάσσια σπορ (σκι, μπανάνα, αλεξίπτωτο κλπ.) ή συμμετοχή σε αγώνες και θα επιβαρυνθεί με ελαφρώς μεγαλύτερο κόστος, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το σκάφος σας, με τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα της αγοράς και σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες, σε προσιτές για όλους τιμές, για την υποχρεωτική από το νόμο Αστική Ευθύνη προς τρίτους καθώς και για σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές και θαλάσσια ρύπανση.

ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ …

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επικοινωνήστε στο 24920.22292. –  Email : exarhos@i-epsilon.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ