ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ Η ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Ένα πάγιο αίτημα αγροτών και εμπόρων της περιοχής ικανοποίησε ο Δήμος Τυρνάβου. Ειδικότερα έπειτα από δύο χρόνια επανήλθε σε λειτουργία μετά τις απαραίτητες εργασίες επισκευής η γεφυροπλάστιγγα της Ροδιάς.
Πρόκειται για μία ουσιαστική παρέμβαση που βοηθά σημαντικά τους αγρότες της περιοχής.
Σε αποκατάσταση βλαβών σε σημεία υδροληψίας προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου. Ειδικότερα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προέβη σε εργασίες αποκατάστασης σε σημεία υδροληψίας της περιοχής Αργυροπουλίου που εξυπηρετούν κτηνοτρόφους και ψεκαστικά μηχανήματα και είχαν υποστεί ζημιές το τελευταίο διάστημα.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.







![Στα Δελέρια μάχη, στον Τύρναβο λεηλασία το 1897 (23,24 Απριλίου) [2ο μέρος]](https://paidis.com/wp-content/uploads/2026/04/meloyna1.jpg)

















