ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι δημιουργεί η στάση συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων του δήμου Τυρνάβου κατά τη διάρκεια της χθεσινής δια περιφοράς συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Από τη μία είχαμε την απόρριψη προτάσεων της δημοτικής αρχής σε θέματα όπως η κατάθεση πρότασης για την ανακατασκευή της πλατείας και η δημοπράτηση για ενοικίαση του καταστήματος εντός του χώρου της γιορτής κρασιού και από την άλλη είχαμε τη συγκρότηση νέων συμμαχιών όπως αυτές καταγράφηκαν στις ψηφοφορίες.

Και πιο συγκεκριμένα οι εκλεγμένοι με την παράταξη της “Δράσης Πολιτών” δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Ξηρομερίσιος και Βάνα Τσαπραλή δεν ακολούθησαν τη γραμμή του επικεφαλής Στ. Ροντούλη και των άλλων τριών συμβούλων της παράταξης και συντάχθηκαν σε όλα τα θέματα με τη στάση και τις θέσεις της παράταξης του δημάρχου Γ. Κόκουρα.

Ετσι υπερψήφισαν την πρόταση για την ανακατασκευή της πλατείας, ενώ ψήφισαν υπερ και σε όλα τα θέματα της συνεδρίασης σε αντίθεση με την παράταξή τους που δεν συμμετείχε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις του δ.σ.

Την ίδια ώρα ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Χρίστος Μάμμος καταψήφισε κύριες προτάσεις της δημοτικής αρχής, όπως η πλατεία, η δημοπράτηση του καταστήματος εντός του Πάρκου της Γιορτής Κρασιού και η διενέργεια του παζαριού τον Ιούλιο.

Μάλιστα ο κ. Μάμμος στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης και με δεδομένο ότι οι επόμενες συνεδριάσεις του δ.σ. θα πραγματοποιούνται δια ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών ζήτησε να υπάρχει απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων όπως γίνεται σε πολλά δημοτικά συμβούλια όλης της χώρας.

Πάντως μετά και τα χθεσινά δεδομένα μένει να δούμε αν θα επισημοποιηθεί η αλλαγή πλεύσης των δύο συμβούλων της Δράσης Πολιτών με δήλωση ανεξαρτητοποίησης ή αν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από τον επικεφαλής κ. Ροντούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ