ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΝΙΚΟΥΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε σήμερα ο Γ.Σ Τυρνάβου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου καλαθοσφαιριστή Πασχάλη Νικούδη.

Ο ύψους 1.90 μ. αθλητής αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 1 και 2, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Φοίνικα Λάρισας, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε από τα τοπικά πρωταθλήματα έως και την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο παίκτης πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στην Ολύμπια Λάρισας, που ήταν και η τελευταία  ομάδα που αγωνίστηκε στον νομό μας, πριν κατηφορίσει στην Κρήτη και την ομάδα του Α.Κ Ρεθύμνου όπου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Η διοίκηση καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Πασχάλη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ε.Π.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ