Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο ΕΚΛ

Η διοίκηση του ΕΚΝΛ πραγματοποίησε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, για την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που έκανε στο κτήριο του ΕΚΝΛ, παρ’ ότι είχε ενημερωθεί εγγράφως προ ημερών από τη διοίκηση του ΕΚΝΛ, ότι αδυνατεί να πληρώσει την οφειλή για το ρεύμα, λόγω μη καταβολής ακόμα από τον ΟΑΕΔ, των λειτουργικών εξόδων του ΕΚΝΛ από 1.1.2012  μέχρι σήμερα.

Το ΕΚΝΛ παράλληλα προχώρησε στην επανασύνδεση του ρεύματος, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να δεχτεί τη διακοπή γιατί ο ΟΑΕΔ δεν στέλνει τα χρήματα.

Σε ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το ΕΚΝΛ αγωνίζεται και το έχει αποδείξει έμπρακτα, για να μην κόβεται το ρεύμα σε κανέναν άνεργο, σε κανέναν που δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα λόγω του ότι έχει οικονομική δυσκολία.

Ταυτόχρονα το ΕΚΝΛ, καταγγέλλει για ακόμα μια φορά τον ΟΑΕΔ, και το υπουργείο Εργασίας, για την μη καταβολή των χρημάτων για τα λειτουργικά έξοδα του ΕΚΝΛ, που έχει σαν αποτέλεσμα να παραμένουν απλήρωτοι οι 3 εργαζόμενοι από τον περασμένο Μάρτη, να έχουν διακοπεί οι 3 από τις 4 τηλεφωνικές γραμμές και η παροχή φυσικού αερίου, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις του Δ.Σ του ΕΚΝΛ. Αξιώνει την άμεση καταβολή όλων των χρημάτων από τον ΟΑΕΔ. Η κατάσταση δεν πάει άλλο».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ