ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Με αίσθημα ευθύνης και συνοδεύοντας το κείμενό της με μια φωτογραφία από τον θάλαμο νοσηλείας της γνωστή Λαρισαία χορογράφος περιγράφει την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό με μια ανάρτηση-κόλαφο που σχολιάστηκε στην πόλη.

Ευχαριστώντας γιατρούς, νοσηλευτές, καθαριστές «και όλους όσους δεν βλέπουμε ποτέ» η Ρ. Καραφέρη συγκλονίζει περιγράφοντας ανθρώπους που τη στήριξαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Λυπάμαι που δεν θα γνωρίσω κανένα τους στο δρόμο!! Την φωνή όμως θα την γνωρίσω! Αληθινή κι αγωνιζόμενη!!», σε μια ανάρτηση όπου και αναφέρονται τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους του γιατρούς, νοσηλευτές, καθαριστές και όλους όσους δεν βλέπουμε ποτέ, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύτηκα για 2 εβδομάδες στο τμήμα Λοιμωδών νοσημάτων, σε θάλαμο χαμηλής πίεσης λόγω covid-19. Αντίστοιχα θέλω να ευχαριστήσω και όλους όσους ανέλαβαν συγγενικό μου πρόσωπο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Είμαστε πολύ καλύτερα και συνεχίζουμε την θεραπεία στο σπίτι.

Λυπάμαι που δεν θα γνωρίσω κανένα τους στο δρόμο!! Την φωνή όμως θα την γνωρίσω! Αληθινή κι αγωνιζόμενη!! Από τον Μάρτιο αγωνίζονται με την ροή των ασθενών από τον ιό που δεν σταμάτησε καθόλου. Καθόλου?…..

Ποιος όμως μας έπεισε για το αντίθετο? Ποιος μας καθησύχασε τόσους μήνες? Ποιος τώρα ενοχοποιεί με θράσος την ίδια την κοινωνία για την έξαρση?

Οι νεοφιλελεύθεροι κενόδοξοι κρυφοφασίστες που επαίρονται για την εικονική επιτυχία τους στο θέμα του ιού, με την ευγενική χορηγία φίλιων και καλοπληρωμένων, ΜΜΕ.

Για μήνες αγνόησαν έγκυρες προειδοποιήσεις επιστημόνων παίζοντας με την ζωή μας. Άνοιξαν ανεύθυνα τα σύνορα στον τουρισμό, αδιαφόρησαν για την ενδυνάμωση του ΕΣΥ, δημιούργησαν την άθλια κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν επιλεκτικά στο θέμα της στήριξης της οικονομίας. Τέλος, στοιβάζουν τα παιδιά μας στα σχολεία, σαν τα ζώα, σε λίγα τετραγωνικά, καλλιεργώντας κοινωνικές ενοχές στα 5άχρονα!!

Το κράτος στην ασθένεια μου:

ΕΟΔΥ (στο τηλέφωνο): …κυρίαιιιια μουυυυυυυ εχετε υποχρεεεεεωση να (κατά)δώσετε ονόμαααααα!!!!! (αυτής πρέπει να της έσπασα το τύμπανο..)

Η Πολιτική Προστασία (στο τηλέφωνο): «εεε…. Εμείς ποιοι είμαστε? Εμείς είμαστε αυτοί που κάνουν τις διαφημίσεις , μείνετε σπίτι και τέτοια… Εγώ? Α! όχι, εγώ είμαι πυροσβέστης. Κι εγώ θυμωμένος είμαι…»

Οι μπάτσοι (showmen!): έβαλαν τα καλά τους και ήρθαν στο σπίτι να με βρουν. Τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Για 15 μέρες έπαιρναν τηλ. στο σπίτι στις 7:30 το πρωί.

Οι πολιτικοί καριερίστες τρέμουν την καραντίνα. Γιατί δεν έχουν την στοιχειώδη βάση κοινωνικής συναίνεσης. Γιατί δεν έχουν σχέδιο υποστήριξης της κοινωνίας στο βάθος των δύσκολων μηνών που έρχονται. Με πόσο θράσος μας ενοχοποιούν!! Εμείς έχουμε την ευθύνη!! Αυτοί καμία!!

…………………..

Οι φίλοι μου: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ”.

Η ανάρτηση, που συνοδεύτηκε από πλήθος σχολίων, ευχών για ταχεία ανάρρωση και κοινοποιήσεων, έκανε (θα επαναλάβουμε) αίσθηση στη Λάρισα, σε πείσμα ορισμένων που κρύβουν περιπτώσεις κάτω από το χαλί και επιμένουν να επιδίδονται σε στοχοποίηση ανθρώπων που νόσησαν, με το σθένος και την υπευθυνότητα των ανθρώπων που πέρασαν την περιπέτεια με την υγεία τους να αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε συνωμοσιολόγους και λοιπούς κουτσομπόληδες του πληκτρολογίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ