Ενεργοί πολίτες Λάρισας: Προμηθεύουν πορτοκάλια, ρύζι, μέλι και κρεμμύδια

Τέσσερα προϊόντα θα μοιράσουν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ολοκληρώνοντας τις διανομές τροφίμων της φετινής χρονιάς:

1. Πορτοκάλια ποικιλίας «Ναβαλίν», πρώτης ποιότητας για φαγητό και χυμό, από παραγωγό του Άργους σε συσκευασίες των 7,65 κιλών στην τιμή των 3 ευρώ (39 λεπτά το κιλό, περίπου).

Στο χώρο δράσης η παραγωγός θα διανείμει εκτός λίστας περιορισμένη ποσότητα μανταρινιών ποικιλίας «Κλιμεντίνη», χωρίς κουκούτσια 0,60 το κιλό σε συσκευασίες των 5 κιλών (3 €).

2. Ρύζι τύπου «Καρολίνα» από παραγωγό της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης σε συσκευασία των 5 κιλών στην τιμή των 5 € (1€/κιλό).Στο χώρο δράσης ο παραγωγός θα διανείμει εκτός λίστας περιορισμένη ποσότητα κίτρινο ρύζι για πιλάφι (μπόνετ) σε συσκευασία των 5,5 κιλών και στην τιμή των 5€ καθώς και καστανό ρύζι ημιεπεξεργασμένο στην τιμή γνωριμίας των 5€/ η 5κιλη συσκευασία.

3. Κρεμμύδια ξερά μεσαίου μεγέθους από το Δίλοφο Λάρισας σε συσκευασία των 10,5 κιλών στην τιμή των 2,5 € (τιμή κιλού 23,8 λεπτά το κιλό).

4. Τέλος, θα διανεμηθεί μικροποσότητα μελιού ανθέων από τρεις Λαρισαίους μελισσοπαραγωγούς, εφάμιλλης ποιότητας με αυτή της προηγούμενης διανομής, σε συσκευασία των 3 κιλών στην τιμή των 15 € (5 € το κιλό).

Προτεραιότητα στις παραγγελίες έχουν αυτοί που δεν πρόλαβαν να πάρουν μέλι στην προηγούμενη διανομή.

Σημείωση: Οι παραγγελίες θα γίνουν σε συσκευασίες, όχι σε κιλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ