Μήνυμα αγώνα από τους αγρότες των Φαρσάλων

FARSALA-3Απαρχή νέων κινητοποιήσεων που θα κορυφωθούν τον Ιανουάριο ήταν το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν στα Φάρσαλα η ΕΟΑΣΝΛ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας, σε απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος των αγροτών η κυβέρνηση και η τρόικα και η οποία θα οξυνθεί με την εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ 2014-2020 που θα επιφέρει δραματική μείωση των επιδοτήσεων, νέους φραγμούς στην παραγωγή προϊόντων αλλά και διεύρυνση των εισαγωγών χωρίς δασμούς από τρίτες χώρες.

Μιλώντας στο συλλαλητήριο ο πρόεδρος της ΕΟΑΣ Λάρισας Ρ. Μαρούδας αφού αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που διαμόρφωσε και για τους αγρότες το 3ο μνημόνιο, κάλεσε τους αγρότες σε αγώνες υποστηρίζοντας ότι όσα κέρδισαν ήταν αποτέλεσμα των σκληρών μαζικών αγώνων και των πολυήμερων μπλόκων.

«Χωρίς τους σκληρούς αγώνες μας θα ήμασταν σε πολύ χειρότερη θέση σήμερα. Εμπρός να αντισταθούμε στην άγρια αντιαγροτική επίθεση που βιώνουμε!

Διεκδικούμε άλλη πολιτική ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα που θα ικανοποιεί τις δικές μας ανάγκες και θα εξασφαλίζει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας με φτηνά και ποιοτικά προϊόντα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρούδας.

φωτο: 902.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ