ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ Η… ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σχολιάστηκε σε Αμπελώνα και Τύρναβο η τροφοδότηση της Δ.Κ Αμπελώνα με φυσικό αέριο, όχι τόσο για την εξέλιξη αυτή καθαυτή (ενημερωμένοι άλλωστε οι κάτοικοι από το paidis.com), όσο για τα συμβολικά εγκαίνια και τις δηλώσεις του δημάρχου Γ. Κόκουρα που τα συνόδευσαν.

«Μάλλον έχει… κοντή μνήμη ο δήμαρχος, αλλιώς δεν εξηγείται πως ξέχασε να αναφέρει ότι το έργο αποτέλεσε προϊόν σχεδιασμού και κοπιαστικής εργασίας της προηγούμενης δημοτικής αρχής και του προκατόχου του Π. Σαρχώση, που το εμπνεύστηκε από το 2014 ακόμη», σχολιάστηκε σε Αμπελώνα και Τύρναβο.

«Άλλοι έτρεχαν, άλλοι κόβουν τις κορδέλες δίχως έναν καλό λόγο για τους προηγούμενους που δούλεψαν άοκνα για ένα σημαντικό έργο που σαφώς αναβαθμίζει την περιοχή και συμβάλει τόσο στη μείωση του κόστους θέρμανσης όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος», η πικρή διαπίστωση αναγνώστη της σελίδας.

«Έβλεπα τις φωτογραφίες και όλοι τους τηρούσαν αποστάσεις, μάλλον εκεί θα αποδίδονται και οι αποστάσεις που τηρήθηκαν από την προσπάθεια Σαρχώση», μας άφησε εμβρόντητους ο συνομιλητής μας!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ