Συγκέντρωση για το νερό στο δημαρχείο Τυρνάβου

Συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής του νερού και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα πανάκριβα τιμολόγια του 2011 συγκαλεί η επιτροπή αγώνα για φθηνό νερό με ανακοίνωσή της. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Συνεχίζοντας τον 15μηνο αγώνα για Φθηνό και Υγιεινό νερό η Επιτροπή Αγώνα μετά από μαζική αίτηση δεκάδων δημοτών στην τελευταία Λαϊκή Συνέλευση-Σύσκεψη Φορέων  φέρνει για μια ακόμα φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ τα αιτήματα του παλλαϊκού αυτού αγώνα: Συνεχίζουμε.

Καλούμε μαζικά όλους τους κατοίκους του Δήμου αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου.

Καλούμε όλους τους κατοίκους στην συγκέντρωση συμπαράστασης στην δίκη  μελών της επιτροπής Αγώνα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, στις 10 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

Συγκαλείται νέα Λαϊκή Συνέλευση στο παλαιό δημαρχείο Αμπελώνα (πάνω από την ΑΤΕ) την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα για το παραπέρα συντονισμό του Αγώνα. Θα νικήσουμε! Είμαστε οι πολλοί! Το νερό δεν είναι εμπόρευμα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ