ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΑ Ο ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ (Ι) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ

Την παράταση της θητείας των αρχηγών της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) που συνεδρίασε σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε ομοφώνως η παράταση της θητείας του αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ) και η παράταση της θητείας του αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη στη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ