Νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Κιλελέρ

Σε ορισμό νέων αντιδημάρχων με θητεία από την 1η του έτους μέχρι και το τέλος της θητείας της υπάρχουσας δημοτικής αρχής προχώρησε ο δήμαρχος Κιλελέρ Ρ. Κομήτσας. Βάσει της απόφασης του δημάρχου οι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν είναι:

Απόστολος Σιτράς κατά τόπον αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ  με τις παρακάτω αρμοδιότητες: Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας- πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων. 

Φωτεινή Παπαστεργίου κατά τόπον αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές Ενότητες ΚΙΛΕΛΕΡ και ΑΡΜΕΝΙΟΥ  με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας-

πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων. 

Θεοφάνης Νανούλης αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού-Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Εποπτεία τομέα Αθλητισμού-Πολιτισμού-Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδικής μέριμνας.

Βασίλειος Χατζούλης αντιδήμαρχος  Καθαριότητας, Περιβάλλοντος Αγροτικής Ανάπτυξης,

Πρασίνου και Τεχνικών έργων.

Γεωργία Παπακωνσταντίνου αντιδήμαρχος Οικονομικών με τις παρακάτω

αρμοδιότητες:

 Έχει την ευθύνη και εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των

Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.  Διατάζει την είσπραξη των Δημοτικών Εσόδων

 Έχει τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6, εδαφ. 2 του άρθρου 80 του Ν. 3463/06 και αφορά την προσωρινή αφαίρεση της άδειας λειτουργίας καταστημάτων, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και την παροχή της εντολής προς σφράγιση αυτών των καταστημάτων που λειτουργούν χωρίς άδεια.

Εκδίδει (υπογράφει) τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής σε βάρος των πιστώσεων που θα προβλέπονται στον προϋπολογισμό ή έχουν εγγραφεί σ αυτόν ύστερα από αναμόρφωση και έχουν διατεθεί (ψηφισθεί) με αποφάσεις του αρμοδίου οργάνου, αφού προηγουμένως έχουν ελεγχθεί τα σχετικά δικαιολογητικά από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Ζωή Ανυφαντή Οικονόμου κατά τόπον αντιδήμαρχος για τις δημοτικές ενότητες ΝΙΚΑΙΑΣ και ΚΡΑΝΝΩΝΟΣ με τις παρακάτω αρμοδιότητες: Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας – πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ