Νέες επιτυχίες για τον ΑΟ ΤΚΝΤ Τυρνάβου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Αθήνα από 9-13 Ιανουαρίου το το 1ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συλλόγων. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 686 αθλητές (450 Έλληνες και 236 ξένοι) από 145 συλλόγους 17 χωρών (Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Τσεχία, Ισπανία, Ελβετία, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία , Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Eλλάδα).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ συμμετείχε με 6 αθλητές κατακτώντας 2 Αργυρά και 2 πέμπτες θέσεις.

Τα Αργυρά κατέκτησαν ο Γκόλτσιος Κωνσταντίνος ο οποίος στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Τούρκο αθλητή 12-0 και στον ημιτελικό αγωνίστηκε και πάλι με Τούρκο αθλητή ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε με 4-0 . Ο Γκόλτσιος επιστρατεύοντας όλες τις δυνάμεις του και την εμπειρία του και παρά τον τραυματισμό του στα μισά του δευτέρου γύρου από παράνομο χτύπημα του αντιπάλου στο γόνατο κατάφερε να ανατρέψει το σκόρ υπέρ του κερδίζοντας 12-9 τον Τούρκο αθλητή αναδεικνύοντας το ψυχικό σθένος του Έλληνα και τελείωσε τον αγώνα καταχειροκροτούμενος από τους θεατές οι οποίοι τον στήριξαν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ο Γκόλτσιος μετά από απόφαση του προπονητή του και του γιατρού δεν αγωνίσθηκε στον τελικό αποφεύγοντας ένα σοβαρότερο τραυματισμό.

Επίσης ο Σιαίνης Στέφανος ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε διεθνής διοργάνωση και μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει κι αυτός το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία -45 παίδων αποδίδοντας τα μέγιστα.

Τις πέμπτες θέσεις στις κατηγορίες τους κατέκτησαν και οι Κουτίνας Μιχάλης ο οποίος έχασε στον χρυσό πόντο από τον πρωταθλητή και ο Καρδάσης Αθανάσιος που παρότι την μικρή του εμπειρία στάθηκε κι αυτός αντάξια απέναντι στους αντιπάλους του.

Καλή εμφάνιση έκαναν και οι Σκυβαλίδας Δημήτρης χάνοντας από τον Βέλγο και ο Μπεκιάρης Ιωάννης χάνοντας από τον Ισπανό αθλητή.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, καθώς και τον προπονητή κ. Ντιντό Χρήστο που οδήγησε τους αθλητές με την εμπειρία του στην κατάκτηση των μεταλλίων δείχνοντας το υψηλό επίπεδο του Συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ