ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Θύελλα διαμαρτυριών ξεσήκωσε από νωρίς σήμερα το απόγευμα το γεγονός ότι ο Αμπελώνας είναι χωρίς νερό όχι εξαιτίας κάποιας βλάβης στο δίκτυο αλλά εξαιτίας μιας διακοπής ρεύματος που δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Οπως επισημαίνουν είναι αδιανόητο σε μία τόσο δύσκολη εξαιτίας του σεισμού ημέρα να παραμένει μία τεράστια περιοχή χωρίς νερό γεγονός που έχει αντίκτυπο ακόμη και στη θέρμανση των κατοικιών και υποστηρίζουν ότι θα πρέπει επιτέλους η ΔΕΥΑΤ να γίνει αυτόνομη ενεργειακά ώστε να μην εξαρτάται η υδροδότηση τις πόλεις από τις δράσεις και τα προβλήματα του ΔΕΔΔΗΕ, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε κάθε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος η πόλη παραμένει για ώρες χωρίς νερό.

Τόσα χρόνια θα μπορούσαν να είχαν προμηθευτεί γεννήτριες για τις γεωτρήσεις και τα αντλητικά μηχανήματα σημείωναν αρκετοί αναγνώστες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΤ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μετά τις 9 το βράδυ.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ