ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Ο Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΑΛΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναφορά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας περί ένταξης του δήμου Χάλκης στο βαθύ κόκκινο, προκάλεσε αναστάτωση με τον εκεί δήμαρχο να μιλάει για άλλη Χάλκη – Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός αλλά και η δημοτική αρχή Κιλελέρ

Να κλαις και να γελάς με τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας, καθώς οι κατά τα άλλα αρμόδιοι σήκωσαν στο πόδι το νησί της Δωδεκανήσου εντάσσοντάς το στο «βαθύ κόκκινο», με τον δήμαρχο του νησιού της Χάλκης να βάζει στο κάδρο τη Χάλκη της Λάρισας και τον δήμο Κιλελέρ να δηλώνει πλήρη άγνοια για το όλο θέμα!
Έξαλλοι οι κάτοικοι του νησιού covid-free, χωρίς κρούσματα και με εμβολιασμένο το συντριπτικό ποσοστό του πληθυσμού, άκουσαν τον Ν. Χαρδαλιά να τους εντάσσει στο «βαθύ κόκκινο», για να ακολουθήσει μπαράζ επαφών μέχρις ότου ξεκαθαριστεί το μπάχαλο που δημιουργήθηκε.

«Στη Χάλκη υπάρχουν αυτή τη στιγμή έξι ενεργά κρούσματα όταν μέχρι και τις 24 Μαρτίου δεν είχε εντοπιστεί κανένα κρούσμα», ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στο νησί της Χάλκης, με τους αυτοδιοικητικούς του νησιού να τρέχουν και να μην φτάνουν ψάχνοντας για ανύπαρκτα κρούσματα, μέχρι φυσικά να διαπιστωθεί πως επρόκειτο για λάθος της Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν υπάρχει μέχρι ώρας καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση για την ένταξη της Χάλκης Λάρισας στο βαθύ κόκκινο», ξεκαθαρίζει από την πλευρά της στο paidis.com έγκυρη αυτοδιοικητική πηγή, με τους κατοίκους της κοινότητας του δήμου Κιλελέρ να τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα μετά τα όσα βλέπουν από χθες το φως της δημοσιότητας.

Εξίσου καθησυχαστικός και ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός που είχε μπαράζ επαφών για το θέμα.

Τι Λωζάνη τι Κοζάνη για τους υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας, μόνο η Χάλκη της Τουρκίας δείχνει να γλυτώνει από τους χαρακτηρισμούς και τα μέτρα τους…

Δείτε το βίντεο από το 26:20 και βγάλτε συμπέρασμα!!


Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ