ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α.Ο.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε ποιοι εκλέγονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο και στο εποπτικό του συνεταιρισμού

Με μαζική συμμετοχή και με όλα τα προβλεπόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέτρα πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και εποπτικού συμβουλίου στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου.

Τα μέλη του συνεταιρισμού με τη συμμετοχή και την ψήφο τους έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην απερχόμενη διοίκηση του προέδρου Χρήστου Τσιτσιρίγγου και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον ίδιο αλλά και στην πλειοψηφία των μελών του παλιού δ.σ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο δ.σ. του συνεταιρισμού εκλέγονται οι:

Χρήστος Τσιτσιρίγγος 277 ψήφοι,

Απόστολος Ευαγγελόπουλος 208,

Απόστολος Καλμπούρης 186,

Δανιήλ Νάκας 182,

Γεώργιος Γρέπος 92,

Δημήτριος Αγραφιώτης 88,

Διογένης Μπαλάφας 63.

Αναπληρωματικός Βασίλειος Μ¨ησιος 50

Στο Εποπτικό εκλέγονται οι:

Καλμπούρης Απόστολος 200,

Χρήστος Γκουντελίτσας 161

Γιώργος Μπάκος 142.

Ο Χρ. Τσιτσιρίγγος

Με αφορμή το αποτέλεσμα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης ο απερχόμενος πρόεδρος και πρώτος σήμερα σε σταυρούς Χρ. Τσιτσιρίγγος σε δήλωσή του στο paidis.com ανέφερε:

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συνεταιρισμού που πήραν μέρος στη σημερινή εκλογική διαδικασία και παρείχαν ψήφοι εμπιστοσύνης στην απερχόμενη διοίκηση δίνοντάς μας εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανάπτυξη και την περαιτέρω ισχυροποίηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Οι εκλογές ήλθαν σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή τόσο λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που επέφερε, όσο και λόγω των τεράστιων ζημιών που προκάλεσαν στην αμπελοκαλλιέργεια και στο σύνολο των καλλιεργειών της περιοχής οι διαδοχικοί παγετοί.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους – μέλη του συνεταιρισμού ότι σαν διοίκηση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Οινοποιείου, αλλά και να στηριχτεί η αμπελοκαλλιέργεια στην περιοχή μας.

Μπορεί τα δύσκολα να είναι μπροστά μας αλλά για μια ακόμη φορά υπόσχομαι ότι με δουλειά, σχέδιο και συνεργασία θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους με τις καλύτερες ευχές μου για Καλό Πάσχα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ