Σάρωσαν τα μετάλλια οι μαθητές – αθλητές του 1ου Γυμνασίου Λάρισας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπτά μετάλλια, εκ των οποίων τα τέσσερα χρυσά ήταν η συγκομιδή των αθλητών –μαθητών του 1ου Γυμνασίου Λάρισας στους σχολικούς αγώνες στίβου που διεξήχθησαν την περασμένη Πέμπτη στο Στάδιο «Αλκαζάρ». Η επίδοση αυτή κατέταξε το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας πρώτο μεταξύ των Γυμνασίων στα αγόρια και δεύτερο στα κορίτσια.

Οι μαθητές – αθλητές των καθηγητών Φυσικής Αγωγής του σχολείου κκ Βασίλη Μπακάλη και Αθαν. Μίζιου κατέκτησαν πρωτιές σε αγωνίσματα όπως τα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων (Πολυχρόνης Ρεβέλης), τα 300 μέτρα μετ’ εμποδίων (Αλέκος Σάλλας), στο ύψος αγοριών (Γιάννης Ιωαννίδης) και 2000 μέτρα κοριτσιών (Σταματία Τζιμούρτου.

Μετάλλια κατέκτησαν ακόμη οι Αλέξανδρος Γκανίδης (αργυρό στο τριπλούν), Κων. Κωνσταντούλας (αργυρό στη σφαιροβολία) και Ράπτη Ασημίνα (αργυρό στη σφαιροβολία κοριτσιών). Επίσης, οκτώ ακόμη μαθητές- αθλητές του σχολείου διαγωνίστηκαν και κατέκτρησαν αρκετά καλές θέσεις

Χτες, παρουσία όλων των μαθητών του σχολείου, απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα στους νικητές από το διευθυντή του σχολείου κ. Αλέξη  Καλέση που ευχήθηκε στους αθλητές «πάντα πρωτιές και στους στίβους της μάθησης και της ζωής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ