“ΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ

Επίθεση στον δήμαρχο Τυρνάβου Γ. Κόκουρα για τη συνολική στάση που τήρησε στο θέμα της διακοπής ρεύματος στις γεωτρήσεις του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου, λόγω των οφειλών του οργανισμού προς τη ΔΕΗ, εξαπέλυσαν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δ.σ. οι εκπρόσωποι της ΣΥΝ Πολιτείας και της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρ. Τσιόπας και Στ. Τσικριτσής αντίστοιχα.

Ο κ. τσιόπας έκανε λόγο για αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου ειδικότερα για την επίλυση του προβλήματος, σημειώνοντας ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή του Π. Σαρχώση προσπάθησε και αντιμετώπισε το πρόβλημα όσες φορές παρουσιάστηκε.

“Δράσατρε λες και δεν είστε δήμαρχος Τυρνάβου, αλλά ένας άνθρωπος που δεν έχει σχέση με το θέμα” υποστήριξε ο κ. Τσιόπας σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του δημάρχου ότι αν δεν πληρώσει ο ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου το ποσό των 100.000 €  δεν θα ανοίξουν οι γεωτρήσεις.

Κυβερνητικό εκπρόσωπο χαρακτήρισε από την πλευρά του τον δήμαρχο ο κ. Τσικριτσής τονίζοντας στην τοποθέτησή του τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων αλλά και της περιφέρειας που καθυστέρησαν τη χρηματοδότηση των έργων υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου, ενώ τόνισε και τις μεγάλες ζημιές που έχει κάθε χρόνο ο οργανισμός λόγω των κλοπών στα αντλιοστάσια που είναι της τάξης των 45.000 € τουλάχιστον ετησίως.

Ο κ. Τσικριτσής με αφορμή την ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος για συνάντηση που είχε τον υπουργό κ. Κ. Σκρέκα, υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή λειτουργεί εν κρυπτώ χωρίς να ενημερώνει το δ.σ. και τις παρατάξεις σε μια συνολική προσπάθεια να υποβιβαστεί ο ρόλος του συμβουλίου.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ