ΠΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μάλλον ως ΣΥΡΙΖΑ Προσωπικών Στρατηγικών παρά ως ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα πρέπει να θεωρείται το κόμμα στη Λάρισα με όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα από τότε δηλαδή που αποφασίστηκε η διεύρυνση και η είσοδο στις οργανώσεις ατόμων που προέρχονται από το ευρύτερο προοδευτικό χώρο ή συνεργάστηκαν με το κόμμα όταν ήταν κυβέρνηση.

Από τη μία είχαμε τις επιθέσεις του γραμματέα της ΝΕ στον βουλευτή Β. Κόκκαλη, προφανώς επειδή ο κ. Ζωγράφος σκέφτεται να διεκδικήσει θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος, μετά είχαμε τις εκλογές στη Ν.Ε. και τη δυστοκία να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του γραμματέα με αποτέλεσμα να υπερισχύσουν οι κομματικοί και ο κ. Ζωγράφος απέναντι στους ΠΑΣΟΚογενείς.

Μετά μας προέκυψε η κόντρα των κομματικών με το αγροτικό τμήμα της ΝΕ που μάλλον λειτουργεί σαν ξένο σώμα και αυτόνομα, ενώ τελευταία λες και δεν υπήρχε η δυνατότητα συνεννόησης με τον τοπικό βουλευτή και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη για κοινή παρουσία στις χαλαζόπληκτες περιοχές είδαμε να τις επισκέπτονται ξεχωριστά προφανώς επειδή συγκεκριμένο στέλεχος του τμήματος καλοβλέπει τη θέση του στο ψηφοδέλτιο και ξεκίνησε ήδη τον προσωπικό αγώνα.

Μόνο που με τέτοια εικόνα μάλλον κάποιοι επιθυμούν να επιστρέψουν στο κόμμα του 3% και των ατέρμονων συζητήσεων και κάποιοι άλλοι θέλουν να ΠΑΣΟΚοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ μεταφέροντας λάθη και παθογένειες από ένα κόμμα που έφτασε στα όρια της διάλυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ