ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ Η “ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ”

Στο πλαίσιο της επανέναρξης των διαζώσης επαφών με πολίτες και φορείς, μετά από ένα μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”, Δέσποινα Αράπκουλε, Χρήστος Γελαλής, Κωνσταντίνος Καραμπάτσας και Πέτρος Τσακνάκης επισκέφτηκαν την Ελασσόνα και συναντήθηκαν με αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους φορέων όπου συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν την ευρύτερη Περιοχή.

Στην ατζέντα υπήρχαν θέματα που έθεσε η παράταξη για συζήτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο και αφορούν τον Όλυμπο, το ημιτελές φράγμα Αγιονερίου, την Παράκαμψη Ελασσόνας , ημιτελείς δρόμοι όπως Βλαχογιάννη – Αγριελιάς, καθώς και άλλα που αφορούν τη καθημερινότητα των πολιτών. Δυστυχώς από τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των πολιτών, έγινε ξεκάθαρο πως η Ελασσόνα, όπως και άλλες Περιοχές του νομού μας έχουν παραμεληθεί από την υπάρχουσα Περιφερειακή Αρχή.

«Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας», ως Περιφερειακή Παράταξη , έχοντας πλήρη γνώση της ευθύνης της, δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την ανάδειξη και την προβολή της Θεσσαλίας μας καθώς και την βελτίωση της Ποιότητας ζωής των πολιτών της, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο Περιβάλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ