ΝΕΚΡΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με το thestival.gr για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το ατύχημα συνέβη ενώ το φορτηγό έστριβε στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Κατσιμίδη στην περιοχή της Τούμπας. Ωστόσο φαίνεται ότι ο οδηγός δεν μπόρεσε να δει την ποδηλάτισσα και έτσι το ποδήλατο παρασύρθηκε και συνεθλίβη κάτω από τις ρόδες του βαρέως οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ασθενοφόρο αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ