ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 59ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο Πέμπτη, ένας 59χρονος άντρας από τα Γρεβενά που φέρεται να έχει σκοτώσει την 83χρονη μητέρα του. Λόγω του παρελθόντος του 59χρονου, καθώς το 1995 είχε σκοτώσει την γιαγιά του, αλλά και των θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών οπότε και διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή στην θανούσα μητέρα του.

Η νεκροψία έδειξε ως αίτιο θανάτου την ασφυξία. Ο 59χρονος που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη και πάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γιος της ηλικιωμένης φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι βρήκε τη μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις της, μέσα στο σπίτι τους στο Κοσμάτι, χθες το βράδυ.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή και έπειτα από σχετική εισαγγελική εντολή, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 59χρονος γιος της ηλικιωμένης δεν βρέθηκε στο σπίτι και αναζητήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να πέσει “φως” στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 83χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ