ΘΡΗΝΟΣ: ΝΕΚΡΟΣ 49ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Θρήνος στη Χαλκιδική. Τη ζωή του έχασε ένας 49χρονος αστυνομικός περίπου στα 4 τα ξημερώματα, την ώρα που εκτελούσε την υπηρεσία του εντός περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ., σε κεντρικό δρόμο της Ολυμπιάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr.

Δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Υπάλληλος εργοταξίου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και διέθετε απινιδωτή, προσέτρεξε σε βοήθεια, ενώ επενέβη και το πλήρωμα του ασθενοφόρου μόλις έφτασε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 49χρονος αστυνομικός βρισκόταν εντός του περιπολικού, όταν έχασε τις αισθήσεις του, από ανακοπή καρδιάς, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

Ο 49χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε υπό αναζωογόνηση μέσα στο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και γιατρών, κατέληξε στις 04:25.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ