Διαγωνισμό για άγαλμα της Θέτιδας και του Αχιλλέα προκηρύσσει ο δήμος Φαρσάλων

thetisΟ δήμος Φαρσάλων προκηρύσσει Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, με βάση την με αριθμό 44/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, για τη φιλοτέχνηση ορειχάλκινης σύνθεσης με θέμα «H Θέτιδα βαπτίζει τον Αχιλλέα», προϋπολογισμού 93.350,00 € πλέον Φ.Π.Α.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι καλλιτέχνες οι οποίοι είναι μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (Ε.Ε.Τ.Ε).

Η παράδοση των μελετών (προπλασμάτων) θα γίνεται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο πρωτόκολλο του Δήμου Φαρσάλων, στη διεύθυνση Πατρόκλου 3, Τ.Κ 40300 Φάρσαλα.

Ως προθεσμία λήξης υποβολής των μελετών ορίζεται η 5η-11-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00′.

Πληροφορίες, το τοπογραφικό διάγραμμα και φωτογραφίες της περιοχής όπου θα τοποθετηθεί το έργο, καθώς η αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού, θα δίνονται καθημερινά από το Δήμο Φαρσάλων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Γραφείο προμηθειών 1ος όροφος, τηλέφωνα επικοινωνίας 24913-50125, αρμόδια υπάλληλος:Μπαλαμπάνη Παρασκευή).

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο (πρόγραμμα «διαύγεια»), όπως και στην ιστοσελίδα του Δήμου στην Ηλεκτρονική Δ/νση: www.dimosfarsalon.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ