60ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ

Ένας άστεγος πέθανε αβοήθητος, ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Αριστοτέλους. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άτυχος άντρας υπέστη ανακοπή λόγω υποθερμικού σοκ από το κρύο.

Ένας αστυνομικός του Τμήματος Λευκού Πύργου τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι. Διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Χωρίς να περιμένει στιγμή ξεκίνησε μόνος του διαδικασία καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Μέσα σε λίγα λεπτά αφίχθηκαν στο σημείο το όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μία κινητή μονάδα. Ο 60χρονος διασωληνώθηκε επί τόπου από τον γιατρό της μονάδας και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ