Χάρη στο Facebook βρέθηκε 45 χρόνια μετά ο υπεύθυνος για το θάνατο 4χρονης

carolH oικογένεια της Carolee τα τελευταία 45 χρόνια αναρωτιόταν ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο που χτύπησε θανάσιμα το 4χρονο κοριτσάκι ενώ διέσχιζε ένα δρόμο στην πόλη Fulton της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Απόκριας, και στη συνέχεια, εξαφανίστηκε…

Χάρη σε μια δημοσίευση στο Facebook από ένα συνταξιούχο αστυνομικό, οι αρχές βρήκαν ποιος ήταν ο ένοχος:

Πρόκειται για τον 62χρονο σήμερα, Douglas Parkhurst, που είπε ψέματα στους αστυνομικούς το 1968 όταν τον ανέκριναν για το θάνατο του κοριτσιού, και κράτησε το μυστικό για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες.

Η Carolee, η αδελφή της και μια ξαδέλφη της επέστρεφαν από ένα κατάστημα της γειτονιάς, όταν ένα αυτοκίνητο την χτύπησε. Τα άλλα δύο παιδιά δεν έπαθαν τίποτα, αλλά η Carolee πέθανε αργότερα από τα τραύματά της.

Όταν η αστυνομία έμαθε ότι ο Parkhurst είχε εμπλακεί σε ατύχημα το ίδιο βράδυ, τον ανέκρινε. Παραδέχτηκε ότι χτύπησε με το αυτοκίνητό του, αλλά είπε ότι αυτό συνέβη σε μια γειτονική πόλη.

Το μυστήριο διήρκεσε σχεδόν μισό αιώνα
Η αστυνομία άνοιξε εκ νέου την υπόθεση το 2000, αλλά φως στο τούνελ φάνηκε μόλις στις αρχές του περασμένου έτους, όταν ένας συνταξιούχους αστυνομικός του Fulton δημοσίευσε λεπτομέρειες της υπόθεσης σε μια σελίδα του Facebook, που αφορούσε την ιστορία της περιοχής. Σύμφωνα με την αστυνομία του Fulton, ένας πρώην κάτοικος τώρα ζει στη Φλόριντα, είδε τη δημοσίευση, και έδωσε νέες πληροφορίες.

Ο Parkhurst τελικά παραδέχθηκε ότι έπινε το βράδυ του ατυχήματος και καθώς διέσχιζε την πόλη, «χτύπησε κάτι», είπε. Είπε επίσης στους ανακριτές ότι τότε πίστευε ότι είχε χτυπήσει ένα ζώο, αλλά τώρα ξέρει ότι ήταν η Carolee. Παραδέχθηκε ότι είχε πει ψέματα, όταν ρωτήθηκε για το ατύχημα το 1968.

Ο Parkhurst δεν θα κατηγορηθεί, επειδή το αδίκημα έχει παραγραφεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πηγή:Global News

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ