Να λυθεί άμεσα το θέμα ύδρευσης στο δήμο Κιλελέρ

ακριβΕρώτηση προς τη δημοτική αρχή Κιλελέρ για το φλέγον θέμα της ύδρευσης σε πολλές δημοτικές και τοπικές κοινότητες του δήμου Κιλελέρ κατέθεσαν οι σύμβουλοι της παράταξης «Μαρίνος Αντύπας» Γ. Ακριβούλης και Χρ. Χατζούλης, ζητώντας την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής:

«Η παράταξη μας έχει επανειλημμένα επισημάνει τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλές τοπικές κοινότητες του Δήμου μας από την έλλειψη πόσιμου νερού. Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια επιδεινώνεται και διατηρούμε το θλιβερό προνόμιο να είμαστε η μόνη περιοχή στην Ελλάδα, ίσως και σ’ όλη την Ευρώπη που οι κάτοικοι της υδροδοτούνται με βυτιοφόρα.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λάρισας είχε εκπονήσει μελέτη για την υδροδότηση όλων των τοπικών κοινοτήτων των πρώην δήμων Νίκαιας και Κιλελέρ, η οποία δεν εφαρμόστηκε ποτέ, αν και θα έλυνε οριστικά και δια παντός το θέμα της υδροδότησης όλων των περιοχών των πρώην δήμων και κατά συνέπεια του μεγαλύτερου τμήματος του διευρυμένου Δήμου Κιλελέρ

Με βάση τα παραπάνω, ερωτάται η δημοτική αρχή:

– Γιατί δεν εφαρμόστηκε η μελέτη της ΔΕΥΑΛ για την υδροδότηση των πρώην Δήμων Νίκαιας και Κιλελέρ;

– Προσανατολίζεται η δημοτική αρχή στην αξιοποίηση της εν λόγω μελέτης;

– Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί ώστε να λύσει το πρόβλημα της υδροδότησης των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας με τρόπο, άμεσο, φθηνό, αξιόπιστο και μόνιμο;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ