Τον έδιωξαν επειδή είναι πολύ όμορφος

OmarΟ Omar Al Borkan Gala, ποιητής, ηθοποιός και φωτογράφος από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, φέρεται να είναι ένας από τους τρεις άνδρες που απομακρύνθηκαν από ένα Φεστιβάλ στο Ριάντ  της Σαουδικής Αραβίας, νωρίτερα αυτό το μήνα από την θρησκευτική αστυνομία…

Η Επιτροπή για την Προώθηση της Αρετής και την Πρόληψη των Ελαττωμάτων στη Σαουδική Αραβία όπου υπάρχουν αυστηροί κανόνες που διέπουν τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών έστειλε τους άνδρες πίσω στο Abu Dhabi επειδή άρεσαν πολύ στις  γυναίκες.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι η θρησκευτική αστυνομία ανησύχησε για την αναπάντεχη παρουσία μιας γυναίκας καλλιτέχνιδας στο περίπτερό τους στο Φεστιβάλ.

«Η επίσκεψή της στο περίπτερο των ΗΑΕ ήταν σύμπτωση, δεδομένου ότι δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα το οποίο είχαμε ήδη υποβάλλει στη διεύθυνση του φεστιβάλ», είπε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας των ΗΑΕ.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ένας από τους τρεις άνδρες που απομαρύνθηκαν από το φεστιβάλ ήταν ο Omar, αλλά ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί το θέμα που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ