Image Not Found

ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ 0.5% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου συναντήθηκε ο Χρ. Τσιόπας

Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου επισκέφθηκε και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Πετμεζά και τα μέλη της διοίκησης Αθανάσιο Αβδουλά, Τηλέμαχο Κατσικαβέλα και Βαλάντη Μπεκιάρη, ο δημοτικός σύμβουλος της ΣυνΠολιτείας Χρήστος Τσιόπας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αναζήτηση λύσης για την απαλλαγή των καταστηματαρχών της εστίασης από την επιβολή του τέλους 0.5% επί του τζίρου τους.

Κατά την συζήτηση τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Δήμαρχος προχωρεί σε κινήσεις για την βεβαίωση και την είσπραξη του τέλους σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους, αφού η πανδημία και η ακρίβεια  μείωσε τα έσοδα σε βαθμό που οι καταστηματάρχες με δυσκολία καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους.

Ο κ. Τσιόπας από την πλευρά του επεσήμανε την ανάγκη, ο δήμαρχος να αναστείλει την είσπραξη του τέλους και να αναζητήσει νομική διέξοδο για την απαλλαγή των καταστηματαρχών από την υποχρέωση καταβολής του.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου υποστήριξαν ότι οι καταστηματάρχες της εστίασης δεν αντέχουν και άλλα βάρη αυτή την εποχή.

Έτσι από την συζήτηση προέκυψε η ανάγκη ο σύλλογος να διαμορφώσει τις προτάσεις του και μετά το Πάσχα να τις καταθέσει στο Δήμαρχο και οι αιρετοί να φέρουν το θέμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα